Kidsestafetteloop was een succes

Kidsestafetteloop was een succes

Afgelopen zaterdag 28 maart was de 2e editie van de HUGO hardloopgroep ouder kidsestafetteloop. Voor op het plein van het Martin Luther Kingpark in Huizen streden de kids met hun ouders om de snelste tijd te lopen. Ook een aantal meisjes van de  welpengroep deed samen met hun ouders mee. De estafette loop ging over 4 rondjes vam 400 meter waarbij de kids als van start gingen en de ouders na 1 ronde het overnamen. na beide 2 ronden te hebben gelopen finishden ze samen.

winnaars

 

Kidsestafette HUGO Hardloopgroep

De welpen liepen 1 ronde van 400 meter en een klein rondje.
Alle enthousiaste kids kregen na afloop een mooie medaille.

Bram en vader Wim werden 1e, Tom met oom Paul 2e en Tama met trainer Hugo 3e….De kids kregen na afloop een leuke kadobon en bidon, terwijl de ouders een leuk paar sokken kregen mede mogelijk gemaakt door Lopers Company Amsterdam.

Binnenkort zal HUGO hardloopgroep wederom een ouder kidsestafetteloop organiseren. de datum zal worden gepubliceerd op de HUGO hardloopgroep facebooksite…..