Overzicht hardlooptrainingen volwassenen

Hardlooptraing na het werk

Voor mensen die graag willen sporten, maar die als ze eenmaal thuis zijn het niet meer op kunnen brengen of te laat vinden. Herken je dit, geef jezelf en of jouw collega’s dan op voor een hardlooptraining na het werk in Huizen, Blaricum, Naarden of Laren.

Samen met collega’s direct uit het werk opgehaald worden om een uur te sporten. Met een goed en tevreden gevoel naar huis en tevens een goede manier om de collega’s beter leren kennen.

Doel van de training is om zowel individueel, maar vooral als team mee te gaan doen met een hardloopwedstrijd (businessloop).

€ 75,- voor 10 weken met 1 training per week

Hardlooptraining Damesgroep / ladiesrun

hardlooptraining ladiesgroep training en wedstrijdSteeds meer dames ontdekken het hardlopen. Steeds meer dames krijgen plezier in het hardlopen. Het is gezond en goed voor de lijn. Wilt u alleen, of samen met een vriendin, of met meerdere dames, aan uw conditie werken in een plezierige sfeer in Huizen? Meld u dan aan voor de damesgroep. Bij veel wedstrijden wordt er een speciale ‘ladiesrun’ georganiseerd.

Doel van deze groep is om met een groep dames zich te gaan richten op zo’n ladies run.

€ 75,- voor 10 weken met 1 training per week

Hardlooptraining beginnende lopers

Beginnen met hardlopen is vaak een grote drempel. Belangrijk is om niet te snel van start te gaan en niet te lang te lopen. Rustig opbouwen.
Hier is een goede begeleiding belangrijk om blessures te voorkomen en ervoor te zorgen dat de motivatie blijft en niet na 1 of 2 keer lopen de moed in de hardloopschoenen zakt. Ik ga uit van de individuele situatie en eigen wensen en kunnen. En bouw aan de hand daarvan een loopschema.

De groepen worden op onderling niveau afgestemd. De groepstrainingen voor beginners gaat uit van een schema van 8 weken het heeft als doel dat je zo’n 15 tot 30 minuten achtereen kunt hardlopen!

Door middel van oefeningen, afwisselen van hardlopen en wandelen bouwen we de conditie op. Alle trainingen starten we met een warming up en sluiten iedere training af met een cooling down. Lekker sporten staat voorop, plezier en het behouden van motivatie, ook op langere termijn.

€ 75,- voor 10 weken met 1 training per week

Hardlooptraining gevorderde lopers

Uitgaande van een gevorderde loper die zonder problemen 30 tot 45 minuten aan een stuk kan hardlopen. Ik ga uit van de individuele situatie en eigen wensen en kunnen, en bouw aan de hand daarvan een loopschema. De groepen worden op onderling niveau afgestemd. De groepstrainingen voor gevordenden gaat uit van een schema van 8 weken.

Met 2 trainingen per week met duurlopen in diverse tempo’s en interval trainingen wordt zo gericht getraind voor een bepaalde wedstrijd (o.a Dam tot Damloop, Wolfskamerloop, Trappenbergloop) of het verbeteren van individuele tijd, of gewoon makkelijker en lekkerder lopen

€ 150,- voor 10 weken met 2 trainingen per week

Marathon groep

De 1/2 marathon en marathon trainingen is weer een vervolg op de gevorderde lopers groep.  Training en schema’s worden aangepast op het niveau van deelnemer en de gewenste eindtijd.

Privétraining op locatie individueel of samen

prive hardlooptraining in HuizenMet de privétraining is het vizier volledig op de individu gericht om de door hem/ haar gestelde doelen te bereiken. Zo trainen we gericht naar bepaalde doelen en/ of wedstrijd.

Hardlooptrainingen worden gehouden op locatie in Huizen, Blaricum, Naarden, Laren of u wordt thuis opgehaald.
Wat is er niet mooier om vanuit huis in je vertrouwde omgeving te werken aan een betere conditie.

prijs per uur € 40,= ( voor 2 personen € 60,=)

Conditieverbetering / nieuwe start

Is uw goede voornemen voor het nieuwe seizoen meer aan sport te doen of een nieuwe start Start dan nu met hardlopen. Lekker buiten in de natuur onder leiding van een ervaren hardloopcoach uw grenzen verleggen en genieten van sport. Trainingen worden aangepast op het niveau van elke deelnemer.